Vacature: Docent / Instructeur EHBO - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

Vacature: Docent / Instructeur EHBO

documenten
 
EHBO vereniging St. Vincentius is opzoek naar een docent EHBO.
 
Wij zijn een kleine EHBO-vereniging met veel activiteiten gevestigd in De Kwakel; een klein plaatsje onder de rook van Amsterdam. Het bestuur van de vereniging bestaat uit vrijwilligers, die door de Algemene Ledenvergadering zijn gekozen. Onze EHBO-vereniging telt ongeveer 30 leden.
 
De instructeur die wij zoeken is iemand met een passie voor EHBO en die erg gemotiveerd is om met een kleine groep EHBO-ers aan het werk te gaan.
 
Ons les seizoen loopt meestal van medio september tot medio mei. De planning van het lesschema wordt gemaakt door de instructeurs in samenspraak met de leden van het bestuur.
Wij houden op de maandagavond onze lesavond in de kleine sportkantine van SV. KDO aan vuurlijn 51 in De Kwakel (Gemeente Uithoorn) van 20:00 tot 22:00. Natuurlijk kan in overleg gekeken worden naar een andere avond.
Onze instructeurs geven ook Reanimatie/AED lessen namens de vereniging aan derde lokale partijen zoals vrijwilligers/werknemers van het dorpshuis en de vrijwilligers van Stichting AED De Kwakel.
 
Onze activiteiten bestaan uit het posten bij verschillende lokale evenementen zoals Koningsdag, Sport en Spel en het Polderfeest. Het geven van Herhalingslessen EHBO, EHBO bij kinderen, Reanimatie en AED en beginners opleiding EHBO.
 
 
Mocht u geïnteresseerd zijn om bij onze EHBO-vereniging docent EHBO te worden, schrijf dan een (sollicitatie) brief/e-mail aan:
 
Bestuur EHBO-vereniging St. Vincentius
Hoofdweg 33,
1424 PC De Kwakel.
 
Secretaris@EHBO-de-kwakel.com
 
Ook kunt u reageren als u nog geen docent EHBO bent en u dat graag wilt worden. Wij zullen dan de mogelijkheden met u bespreken.
 Na ontvangst van uw reactie zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.
Terug naar de inhoud