EHBO, Posten bij Evenementen - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

EHBO, Posten bij Evenementen

Evenementen
EHBO bij evenementen
De Kwakel kent vele gezellige evenementen die georganiseerd worden door vrijwilligers. Denk aan het Willem Verlaan toernooi, de Kermisoptochten, het Polderfeest enz. Voor dit soort van evenementen kan vanuit de Kwakelse gemeenschap kosteloos een beroep worden gedaan op EHBO-vereniging St. Vincentius. Dit uiteraard altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid van vrijwilligers; We kunnen van vrijwilligers niet verlangen dat ze vrij nemen van hun werk om te posten.
EHBO bij commerciële Evenementen
Voor commerciële evenementen kunt u ook een aanvraag indienen, echter zijn hier wel kosten aan verbonden. Ook hier geldt dat de inzet wordt bepaald door beschikbaarheid van vrijwilligers. Kosten van een dergelijke inzet zijn; 25 euro per EHBO-er per dagdeel (minimaal 2 EHBO-ers verplicht per dagdeel) en 50 euro per dagdeel voor de caravan.
Onze hulpverleners komen met verbandmateriaal. De EHBO-ers zijn duidelijk herkenbaar aanwezig.
Onze EHBO-ers stellen het overigens zeer op prijs als u hen voorziet van koffie, thee en/of andere versnaperingen tijdens het posten!

Elke inzet dient aangevraagd te worden, dit geldt ook voor de jaarlijks terugkerende Kwakelse evenementen!
Let op;  Een aanvraag voor EHBO-ers bij uw evenement dient 4 weken van tevoren bij ons per email te zijn ingediend.
Vanaf 25 September 2021 kunnen organisaties vragen naar een Coronapas (zie hiervoor de maatregelen van de landelijke overheid)
Terug naar de inhoud