EHBO, Posten bij Evenementen - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

EHBO, Posten bij Evenementen

Evenementen

EHBO bij evenementen

De Kwakel kent vele gezellige evenementen die georganiseert worden door vrijwilligers. Denk aan het Willem Verlaan toernooi, de Kermisoptochten, het Polderfeest enz. Voor dit soort van evenementen kan vanuit de Kwakelse gemeenschap kosteloos een beroep worden gedaan op EHBO-vereniging St. Vincentius. Dit uiteraard altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid van vrijwilligers; We kunnen van vrijwilligers niet verlangen dat ze vrij nemen van hun werk om te posten.

EHBO bij commerciële Evenementen

Voor commerciële evenementen kunt u ook een aanvraag indienen, echter zijn hier wel kosten aan verbonden. Ook hier geldt dat de inzet wordt bepaald door beschikbaarheid van vrijwilligers. Kosten van een dergelijke inzet zijn; 25 euro per EHBO-er per dagdeel en 50 euro per dagdeel voor de caravan (minimaal 2 EHBO-ers verplicht per dagdeel).

Onze hulpverleners komen met verbandmateriaal en een AED. De EHBO-ers zijn duidelijk herkenbaar aanwezig.

Onze EHBO-ers stellen het overigens zeer op prijs als u hen voorziet van koffie, thee en/of andere versnaperingen tijdens het posten!


Elke inzet dient aangevraagd te worden, dit geldt ook voor de jaarlijks terugkerende Kwakelse evenementen!
Let op;  Een aanvraag voor EHBO-ers bij uw evenement dient bijvoorkeur 4 weken van tevoren bij ons online te zijn ingediend.

Organisaties en bedrijven
U kunt hier uw evenementen aanmelden voor EHBO inzet;
Terug naar de inhoud