Gevorderden - 2019 - 2020 - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

Gevorderden - 2019 - 2020

Archief > oefenavonden Archief
Gevorderden Cursus 2019 - 2020
De controles van het Oranje Kruis worden steeds strenger, dus het is echt belangrijk voldoende avonden te volgen waarbij je dan ook benodigde competenties verzamelt.. Competenties 1, 2 en 3 (Jaarlijks) en de overige 4 t/m 12 (1x per 2 jaar). Let wel op, lang niet alles wordt elk jaar aangeboden. Elk jaar is er een lesavond ‘EHBO op verzoek’ waar evt. maximaal 2 gemiste competenties kunnen worden ingehaald. We willen jouw erop attent maken dat het echt jouw eigen verantwoording is om voldoende lessen en de daarbij behorende competenties te volgen. Het zou toch erg jammer zijn als wij jouw diploma hierdoor niet kunnen verlegen.

Mochten er zich omstandigheden gaan voordoen, waardoor je tijdelijk niet de lessen kunt volgen, neem dan vooraf contact op met het bestuur. Wij denken dan aan: Zakelijke cursussen op zelfde avonden, tijdelijk verblijf in het buitenland of andere gegronde redenen waardoor je echt niet de aangeboden lesavonden kunt bijwonen. Samen met het bestuur kan dan worden overlegd welke mogelijkheden er beschikbaar zijn. Dit zal per individueel geval worden bekeken.
Datum
Les onderwerp
Competentie
23 Sep
Reanimatie en Ademhaling Eerste Jaars Groep
3
30 Sep
Reanimatie en Ademhaling
3
07 Okt
Algemene Leden Vergadering & Eerste schakel
1
28 Okt
Letsels van Armen en Benen
11
18 Nov
Levensbedreigende Letsels
5
25 Nov
Temperatuurletsels
10
16 Dec
EHBO: "let's play the game"
4
06 Jan
(Oog-, Oor-) Tand- en neusletsels & Nieuwjaars receptie
9
20 Jan
De kunst van het vervoeren en verbinden (in combi)
2
Extra
Informatie
Als je nog ontbrekende competenties hebt dan kun deze nog halen via de beginners cursus. Wel vragen wij omdit van te voren even te melden.

Indien je niet aanwezig kunt zijn, dan online afmelden.  "Online afmelden"

Terug naar de inhoud