Online inschrijven lidmaatschap - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

Online inschrijven lidmaatschap

Lid worden?
EHBO-vereniging St. Vincentius
t.a.v. Secretariaat, Hoofdweg 33, 1424PC De Kwakel
emailadres: Secretaris@ehbo-de-kwakel.com
U kunt zich alleen inschrijven voor het lidmaatschap, indien u een geldig EHBO-diploma heeft en wanneer alle velden zijn ingevuld. Na het versturen ontvangt u een verzend bevestiging. Wij nemen contact met u op als uw inschrijving is verwerkt.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Voordat u met deze aanmelding voor het lidmaatschap verder gaat, verzoeken wij u eerst het privacy reglement van EHBO-vereniging St. Vincentius te lezen. U kunt het privacy reglement vinden door te klikken op de link:  Privacy Reglement lezenIk verklaar dat:

- ik mij tot wederopzegging aanmeld als lid van EHBO-vereniging St. Vincentius.

- ik het privacy reglement heb gelezen en dat ik akkoord ga met alle daarin gestelde bepalingen zodra ik het verstuur.
Privacy Informatie

het opnemen, verwerken en opslaan van genoemde persoonsgegevens in de ledenadministratie van EHBO-vereniging St. Vincentius (art.2 van het Privacyreglement van EHBO-vereniging St.Vincentius).

het opnemen, verwerken en opslaan van genoemde persoonsgegevens in de online ledenadministratie van de Nationalebond voor EHBO en de online administratie van het Oranje Kruis (art.2 van het Privacyreglement van EHBO-vereniging St.Vincentius)
Noodzakelijkheid van mijn persoonlijke gegevens
Ik ben me er van bewust dat het opnemen, verwerken en het opslaan van mijn persoonlijke gegevens, noodzakelijk is voor de registratie in de genoemde ledenadministraties en dat ik deze online aanmelding niet kan voltooien als ik niet akkoord ga.
Toestemming ten aanzien van beeld en geluids opnames en Whatapp

het gebruik van het opgegeven mobiel nummer voor SMS en/of Whatsapp berichten van het bestuur. Dit zullen geen commerciele berichten zijn.

het gebruik van geluid & beeld materiaal waarop ik zichbaar ben in beeld of hoorbaar ben (art. 8 van het privacy reglement van EHBO-vereniging St. Vincentius).
Waarschuwing !!
Wij maken u er op attent dat dit een Online aanmelding is. wanneer u deze aanmelding verstuurd, gaat u akkoord met het Privacy Reglement, zonder dat u een physieke ondertekening plaatst.
Voordat u op versturen druk kunt u nog een exemplaar printen voor uw eigen administratie.
Druk op de link: Printen
Terug naar de inhoud