Mededeling Inschrijven posten bij evenementen - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

Mededeling Inschrijven posten bij evenementen

Evenementen
Beste EHBO-ers,

We hebben in de afgelopen jaren verschillende keren het verwijt gekregen, dat er mensen niet waren ingedeeld terwijl deze zich wel online in hadden geschreven.
Ze hebben hiervan ook nog een bevestigingsmail ontvangen. Wij zijn dit gaan uitzoeken en hebben geconstateerd dat dit een fout is welke de software provider vooralsnog niet kan verklaren of oplossen.
Om te voorkomen dat dit weer gaat gebeuren, kun je voorlopig jouw aanmelding via de mail naar het evenementen team sturen via het mailadres: evenementen@ehbo-de-kwakel.com

Wanneer je per mail een aanmelding doet hebben hebben wij de volgende informatie nodig:
Jouw voor en achternaam, Datum en de begin tijd van het gekozen dagdeel van het evenement (welke vermeld is op de website)
Bij een evenement met meerdere dagdelen op een dag, dan kun je maar een dagdeel kiezen
(voorbeeld: open dag bedrijf X die heeft 2 dagdelen; de ochtend  van 09:00 tot 12:00 en de middag van 12:00 tot 17:00. Dan kun je de ochtend OF de middag kiezen. NIET BEIDE)

De inschrijvingen wordt behandeld op volgorde binnenkomst van de mailberichten en vervolgens zal er ook worden gekeken naar wie er nog niet veel heeft gepost en wie er wel veel heeft gepost.
Elke EHBO-er die zich aanmeld voor het posten wil ook een kans krijgen . Zoals altijd kun je op de pagina "Posten Bij Evenementen" zien op je bent ingedeeld.

Kijk regelmatig op deze pagina, want er kunnen evenementen bij komen of wijzigen:
Belangrijk: Zorg dat je ALTIJD een geldig EHBO Diploma en een geldig ID (rijbewijs of paspoort) bij je hebt wanneer je gaat posten.


Terug naar de inhoud