beschikbaarheid voor Polderschaatstocht

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

beschikbaarheid voor Polderschaatstocht

EHBO-Vereniging St. Vincentius
Gepubliceerd door Richard van Zanten in Evenementen · 30 december 2019
Welke Leden zijn beschikbaar als de Winter doorzet?We weten nog niet of we wel of niet een strenge winter gaan krijgen. We hopen er allemaal op want sneeuw en ijspret blijft iets wat we allemaal leuk vinden.
In De Kwakel en Uithoorn werden veel schaatstochten georganiseerd. De Meeste van ons kennen de Poldertocht nog wel en sommige misschien alleen van naam.
Als dit jaar het ijs sterk genoeg is kan er zomaar een poldertocht worden gereden op de schaats.
Wanneer? Daar moet ik het antwoord op schuldig blijven, maar als die er komt dan hebben we 2 EHBO posten te bemannen met 4 personen waarvan er 2  op de post blijven en 2 eventueel op de schaats hulp kunnen verlenen in de polder. hoe dit eruit gaat zien wordt nog verteld zodra het nodig is. Wie willen zich beschikbaarstellen om eventueel als ehbo-er een steentje bij te dragen aan de poldertocht. kun je maar een halve dag is het voor ons ook goed. Voor alsnog wordt de Poldertocht alleen in het Weekeinde gereden, dus hoef je er niet voor vrij te vragen... Tenzij...... je in het weekeinde moet werken. Je kunt als lid van de vereniging jou beschikbaarheid opgeven via de Evenmenten pagina.  Natuurlijk zien wij graag dat iedereeen zich aanmeld zoals nieuw geslaagden en maar ook de gevorderden.

Alvast bedankt voor jouw beschikbaarheid deze winter en See you on ICE

Richard

P.S. Ieder aangemelde EHBO-er krijgt tijdig bericht over de mogelijke planning.


Terug naar de inhoud